Question

While trying to invoke Connect SOAP, getting error " com.pega.apache.axis2.AxisFault: The input stream for an incoming message is null."

Hello,

While trying to invoke Connect SOAP, getting error " com.pega.apache.axis2.AxisFault: The input stream for an incoming message is null."

I am using PEGA 7.1.9

The InvokeAxis2 activity step 15 is failing and causing this error.Can any one tell me what might be the error and how to rectify it?

**Moderation Team has archived post**

This post has been archived for educational purposes. Contents and links will no longer be updated. If you have the same/similar question, please write a new post.

Correct Answer
January 16, 2018 - 11:22am

Thanks Sudhakar and Asif for your replies.

Acutally, I customized 'invokeAxis2' for passing HTTP header in the request.

There was an issue with customized java code, which has been resolved now. I am able to successfully pass the custom HTTP header via Connect SOAP.

Thanks.
 

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

January 16, 2018 - 12:53am

Hi,

Seems to be there are special characters in request, please test in SOAP UI and let us know the results.

 

Pega
January 16, 2018 - 4:25am

This exception is occurring due to failure in the invocation of svcUtils. Could you share the logs as well tracer capturing events? Though, as suggested by my colleague Sudhakar try verifying special character from SOAP UI Tool.

January 16, 2018 - 11:22am
Response to Asif Hasan

Thanks Sudhakar and Asif for your replies.

Acutally, I customized 'invokeAxis2' for passing HTTP header in the request.

There was an issue with customized java code, which has been resolved now. I am able to successfully pass the custom HTTP header via Connect SOAP.

Thanks.
 

June 6, 2018 - 11:11pm
Response to SatyaKesani

Hey satya, thanks for sharing.

I am also facing the same issue, can you please asisst me regarding the change you did ?

December 11, 2018 - 9:29pm
Response to SatyaKesani

Could you please also share? Thanks.