Question

Web Adapter Interrogation Error: "Can't open process iexplore.exe in timeframe"

Hi,

While start interrogating web applications, I am getting this error after freshly installing OpenSpan 7.1. For windows application, everything is working perfectly but when I start interrogation for any web or universal web application, I am getting this error. Even the bull's eye can't be seen. It is launching the browser but then it is throwing the error: " Can't open process iexplore.exe in specified timeframe".

Thanks

**Moderation Team has archived post**

This post has been archived for educational purposes. Contents and links will no longer be updated. If you have the same/similar question, please write a new post.

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

Pega
December 27, 2016 - 9:10am

Hi,

Please try to upgrade to the lattest 7.1 build. Also, try disabling any antivirus on the machine to see if it is keeping OpenSpan from injecting into the application. If disabling your antivirus resolves the issue you will need to talk to your IT team to get OpenSpan whitelisted. If the issue percists please open a support ticket.

March 9, 2017 - 9:13am

I also face issues in v7.1 and v8.0.Does anyone know what is solution for this Issue?

March 20, 2017 - 5:52am
Response to RohitkumarP

Hi Rohit,

In the previous comment, I read that Estra on December 27, 2016 has shared some inputs to work on this query.

Request you to refer the steps for assistance. Hope the information is helpful.

Thanks!

Vidyaranjan | Community Moderator | Pegasystems Inc.

May 2, 2017 - 1:21am

Hi Vishesh,

Is this Error got resolved, please let me know the steps on how to resolve it ,even a facing the same issue on interrogating web applications.

 

October 10, 2017 - 11:30am

I am also facing the same issue. Please let me know if you have found a fix for this issue.