Question

Unable to create repository in candidate systems (i.e in SE or QA) for devops(Deployment manager)

Hi All,

I have created repository is dev system but i am unable to create in SE or QA environment. i have operator id pointing to "PegaRULES:RepositoryAdministrator" and "PegaRULES:RepositoryUser" but still it is showing below error while creating repository.

Global resource settings are not supported with repositories. Please pick an authentication profile that does not have 'Provide secret access key by reference in clear text' checked.

I have tried by using DMAPPAdminOperator as well, i am trying to create FS as my repository.

I have set the password for all my operator id's /authentication profiles related to deployment manager package.

Please let me know who to i create repository other than dev environment.

Regards,

Sowmya

***Edited by Moderator Marissa to update platform capability tags****

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

August 16, 2019 - 5:51am

What type of repo are you creating? Can you check/show the auth profile used in the repository configuration? Also indicate your Pega version.

August 16, 2019 - 6:27am

Hi,

I am trying to create a file system as my repository, i don't think we need any auth profile for this type repository, it will just ask "resource path". I am using pega version 8.1.

 

August 16, 2019 - 6:52am

I am using Orchestration and dev as one system with 8084 port (version Pega 8.2.1) and QA environment as one more system with 8080 port (version pega 8.1) i have successfully created repository in Dev system but not able to create a repository in 8080 port.

August 19, 2019 - 2:24pm

Do you have this checkbox checked?

 

August 20, 2019 - 6:14am

August 20, 2019 - 9:35am
Response to sowmyashrees1253

Please share your repository configuration and the configuration of authentication profile used to connect to the repository

August 21, 2019 - 6:32am

Hi,

I am trying to create Repository of type "File system" here just we have to give location. Please find the below screen shot i can able to create repository in DEv but not in other environments.

August 21, 2019 - 9:23am
Response to sowmyashrees1253

and this path exists on the file system? Can you please use the tracer to debug and share the results?

August 21, 2019 - 6:33am

I have given the access from my dev system(8084)to SE system(8080)

August 21, 2019 - 9:22am

I see a different error now. Did you change the typo of repo being created?