Question

UI Problem on Chrome 76.0.3809.100

After updating Google Chrome on version 76.0.3809.100 there are problems with the display of the UI.

The interface "jumps" around the screen and some information is not displayed.

Has anyone else encountered this problem?

Correct Answer
September 10, 2019 - 5:59am

Hi,

Yes ,we are facing issues with tab group and dynamic container combination. It is a chrome bug and is resolved in chrome canary . However you can place the below code in userWorkForm to avoid this issue.

<style>

.wk #workarea .static-dc-tab, .wk #workarea .tabContent .dynamicContainer {
position: relative;
}

</style>

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

September 10, 2019 - 5:22am

Hello,

What Pega version is it?

September 10, 2019 - 5:33am
Response to MarcLasserre_GCS

Pega 7.2.1

September 10, 2019 - 5:44am
Response to EvgeniyM8243

Well,

I don't think this version of Chrome has been ever tested with Pega 7.2.1. 

Anyway it seems to be working fine on my side with an Out-Of-The-Box user. Can you try with the default administrator@pega.com and check if you still have the same unexpected behaviour?

Pega
September 10, 2019 - 5:59am

Hi,

Yes ,we are facing issues with tab group and dynamic container combination. It is a chrome bug and is resolved in chrome canary . However you can place the below code in userWorkForm to avoid this issue.

<style>

.wk #workarea .static-dc-tab, .wk #workarea .tabContent .dynamicContainer {
position: relative;
}

</style>

September 10, 2019 - 7:53am
Response to bathb

Thank you for your prompt response! It's working!