Question

Trying to upload file using pzMultiFilePath control

Hi,

I'm trying to upload a file to pega using a custom section but I'm getting this message on clipboard (pyWorkPage):

  1. There is 1 error
  2. .pxAttachName: File Sample03.pdf doesn't exist

I'm using CustomMultiFilePath control (saved from OOTB pzMultiFilePath) and CustomUploadFile activity (saved from OOTB pyUploadFile, called inside this control). If I try to upload this file using pyCaseAttachments section (OOTB), it works and after that, my custom section starts to work just for this file. Probably there's something I need to set or some activity I need to call.

Any help would be highly appreciated.

Thanks,

Yuri Silva

***Edited by Moderator Marissa to add SR Details***

**Moderation Team has archived post**

This post has been archived for educational purposes. Contents and links will no longer be updated. If you have the same/similar question, please write a new post.

Group Tags

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

June 7, 2018 - 3:20pm

I would start with the OOTB functionality that you know works, then slowly add on your customizations. This way it will help isolate and pinpoint if you have a logic/error in your custom control or if you have an issue with your activity.

Once you've isolated it that much, use tracer to understand where that error message is being generated/thrown from.

That should hopefully guide you in finding the root cause of your custom implementation.

June 7, 2018 - 3:40pm
Response to Rett_Hean_GCS

Yes, but this OOTB funcionality calls a modal for uploading files, and my custom section is opened inside a modal. When I try to use this OOTB section on my solution, I got an error because pega don't allow to open a modal inside another one.

Pega
June 20, 2018 - 2:24pm
Response to yurispinto

Could you temporarily call your custom section outside of the modal context?  That would allow you to follow Rett's suggestion of adding your customizations to pinpoint where the issue is stemming from.   Once you've got your custom control working, you can then slot it back into your modal context.

Hope this helps!

-Kurt

November 8, 2018 - 1:00am
Response to yurispinto

Hi yurispinto,

I got the same issue attaching files. Were you able to resolve this issue? 

Thanks,

Tharinda

November 8, 2018 - 8:53am
Response to Tharinda

Hello!

 

Thank you for posting your query on PSC. This looks like an inactive post and hence, we suggest you create a new post for your query. Click on the Write a Post button that’s at the top of this screen and also on our Pega Support Community homepage.  Once created, please reply back here with the URL of the new post.

 

We have also sent you a private message opening up a communication channel in case you have any further questions.

 

Thanks,

Pallavi | Community Moderator | Pegasystems Inc.