Question

pr4_rule_vw is not getting populated

After upgrade from 7.1.8 to 7.4, we have observed that the pr4_rule_vw is partially populated. specially it is happening in our ACC environment, where we didn't find this issue in lower environments.

I know upto 7.1.8 there were few DB triggers who used to do this job and now it is handled by PRPCRule Engine, but i'm not able to get exactly how it is done by the rule engine and what should I do to populate this table.

***Edited by Moderator: Pallavi to update platform capability tags***

Correct Answer
January 9, 2019 - 10:29am

you can use prpcUtils to resave all Rule- Classes and their descendants. Population of this table now occurs within the engine code.

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

Pega
January 9, 2019 - 10:29am

you can use prpcUtils to resave all Rule- Classes and their descendants. Population of this table now occurs within the engine code.

January 9, 2019 - 11:26am
Response to DHEER_GCS

I tried revalidate and save which is the same functionality of prpcUtils (at least what I know), but that didn't work

January 11, 2019 - 6:15am
Response to DHEER_GCS

prpcUtils worked

July 18, 2019 - 1:12pm
Response to DHEER_GCS

Hi Dheer,

 

we run into the same issue and wondering how to run the prpcUtils to resave the Rule- classes and their descendants. i mean what arguments need to pass to prpcUtils to perform this operation. Any help is greatly apprecaited.

Pega
July 19, 2019 - 4:49pm

If you review prpcUtils.properties, section under

######### SETTINGS FOR RESAVE TOOL ##########################

The usage is documented.