Question

Multi Select is Not Working in Repeating Grid layout

Dear all,

We have tried to use the multiselect control in repeating layout grid. But we could not able to achieve the same. we have tried the one of the below support article but we could not achieve the business requierement.

https://community1.pega.com/support-articles/multi-select-list-control-does-not-work-repeating-grid

Can you please help us for the same.

Thanks & Regards,

Sampath Rathna

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

February 18, 2019 - 5:37am

Pega
February 18, 2019 - 9:05am

Hi ,

Please share the configuration screen shot for the grid and the multi select control.

(Need how they are sourced.) and also the version of Pega you are using.

February 19, 2019 - 2:07pm

HI,

 

Can you use 'LocalRadio' control for your radio button over that particular column in grid.

This works.!

 

Thank You.

September 14, 2019 - 1:45am

Hi,

If you are using multiselect control in modal dialog or table layout it is not supported as per below explanation:

Below is the difference in rendering between templatized and non-templatized control: 
Templatized control renders on client side. On screen load the metadata is send by the server later on the specific content is getting load. In non-template control, the whole data is getting loaded on the server side and the result is shown on the screen. 
In the multiselectcontrol on the grid the section that is getting loaded is non-template and the multiselect control is templatized control. On screen load, the section getting loads the whole script with data whereas the multiselect control loads only the metadata and on second refresh it loads the data related to that previously loaded metadata. 
This is the reason why the template control is not getting loaded in the non-template section. 
Advanced parameter sections are rendering as non-template causing new controls like multiselect not to render. 

Hope this helps you.

Thanks,