Question

local host username and Password

After Installing Pega Personal Edition When i am starting it , it is asking for the user name and password.

I tried with the Default Pega password and Id but its not Working.

Attaching the screenshot for this.

Please help me regarding this issue.

***Edited by Moderator: Pallavi to update platform capability tags***

Correct Answer
March 24, 2019 - 7:54am

Thanks to all for the solution.i changed the port in server.xml file and same port i have given in the launching URL. now it's working

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

March 10, 2019 - 3:46pm

Have you tried administrator@pega.com/install

March 11, 2019 - 2:23am

Yes @PravinM I tried it but its not working. please check my attached screenshot. Its asking for localHost Username and password

March 20, 2019 - 12:12am
Response to RohitK37

Try 

Username: tomcat

Password : tomcat

Pega
March 11, 2019 - 1:31am

Please provide the username and password which is given tomcat-users.xml

Below is tag where we will specify the credentials.Please check the file and provide accordingly

<user username="admin" password="admin" roles="admin-gui,manager-gui,PegaDiagnosticUser"/>

 

March 19, 2019 - 2:37pm
Response to teegu

i tried this after your comment but its not working.

Pega
March 12, 2019 - 4:54am

Hi,

Please check logs and let me know the exact error.Which version of prpc you have installed.Try with users present in  tomcat-users.xml and also verify server.xml,context,xml If you have set password in these files.

Thanks,

Abhinav

March 24, 2019 - 7:54am

Thanks to all for the solution.i changed the port in server.xml file and same port i have given in the launching URL. now it's working