Question

Integrating RPA with Pega

Hi team,

I am trying to integrate Pega Platform with RPA solution that i created.

I followed steps as per below article

https://community.pega.com/knowledgebase/articles/tutorial-automating-processes-your-pega-platform-application-robotic-process

but after submitting a case the automation is not being run, i am using robot activity started even on automation with class name and field values entered.

***Edited by Moderator Marissa to update SR Details***

Group Tags

Correct Answer
December 26, 2018 - 2:42pm

The SR for this closed with no response but in this scenario Pega 8.1 was being used to integrate with Robotics. There is currently no version of Robot Manager that has support for Pega 8.1.

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

Pega
November 28, 2018 - 11:19pm

Are you seeing any exceptions or errors displayed on screen or in logging?

December 2, 2018 - 3:48pm
Response to grona

Hi grona, No..

actually, the bots i created are not being displayed on Robot Manager, i checked with a friend and he said its beacuse of bad join on History-Data-Robots-events class, once i delete that class, bots are being displayed.

On the logs, there is no sign of activity started even being triggered. 

the cases are being queued on work queue, but not getting performed.

I am running the test through studio, starting studio and then submitting the case for RPA to work.

December 3, 2018 - 5:10am
Response to grona

Kindly find the SR for this issue.

SR-C77911

I am attaching all the related screenshots.

Thanks,

December 6, 2018 - 10:01am
Response to AswinP14

Hi AswinP14, Are you able to see the registered bots now? Have you checked the Pega and runtime console logs for any errors?

Pega
December 26, 2018 - 2:42pm

The SR for this closed with no response but in this scenario Pega 8.1 was being used to integrate with Robotics. There is currently no version of Robot Manager that has support for Pega 8.1.