Question

InfoForced logs not appearing in UAT.Log Level is set to Warn.Error logs are working fine.

Here is an extract of prlog4j.xml used to set level to WARN.

When I run a random test activity with Java->olog.infoIforced("MSG") or Log-Message with level infoForced-> No logs appear.

<Loggers>

<asyncRoot>

<AppenderRef ref="CONSOLE"/>

<AppenderRef ref="PEGA" level="WARN"/>

<AppenderRef ref="ALERT" level="ALERT"/>

<AppenderRef ref="ALERTSECURITY" level="ALERT"/>

</asyncRoot>

<Logger name="com.pega.pegarules.engine.context" additivity="false" level="WARN">

<AppenderRef ref="SECURITYEVENT"/>

</Logger>

<Logger name="com.pega.pegarules.session.internal.mgmt.SecurityEventLogger" additivity="false" level="WARN">

<AppenderRef ref="SECURITYEVENT"/>

</Logger>

<Logger name="com.pega.pegarules.data.internal.access.ExtractImpl" additivity="false" level="info">

<AppenderRef ref="BIX"/>

</Logger>

<Logger name="com.pega.pegarules.data.internal.access.ExtractParameters" additivity="false" level="info">

<AppenderRef ref="BIX"/>

</Logger>

<Logger name="com.pega.pegarules.data.internal.access.DatabaseUtilsCommonImpl" additivity="false" level="info">

<AppenderRef ref="BIX"/>

</Logger>

<Logger name="com.hazelcast" additivity="false" level="info">

<AppenderRef ref="CLUSTER"/>

</Logger>

***Edited by Moderator: Pallavi to update platform capability tags***

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

January 18, 2019 - 6:30am

Activity screenshot attached.

February 13, 2019 - 4:16pm

Why is level set to WARN for PEGA: 

<AppenderRef ref="PEGA" level="WARN"/>

If you remove that, does it work?

I suspect that setting that to WARN is filtering out INFO messages.