Question

Grid column filters don't work on the first page

I'm working on the application for client and created a grid from Data Page rendered by the activity. All column filters don't work on the first page, however work on the following pages. I can't figure out what could be the reason for such behavior. Please help.

Correct Answer
October 4, 2019 - 12:31pm

Thank you Elisha for your help. It appears that one of the row visibility condition of the multiple conditional layouts caused the issue, when I removed it, the filter starts working!

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

October 2, 2019 - 7:53pm

I forgot to mention that we are running PRPC 7.2.2

Pega
October 3, 2019 - 9:06am

Hi, can you perform below and provide your responses?

1. Enable Developer toolbar (press F12) and see if you are receiving any errors? potential script errors?

2. Add a button to refresh the grid and see if this changes the behavior?

3. Sort the column and try if the filter works then on the 1st page? 

4. Do you see any errors on Tracer when you reproduce the issue? 

5. Finally does the issue happen on all the browsers?

As always, test this on UI Elements to see if you can replicate the issue. Hoping, these steps will give some clues for you to debug the issue!

Thanks

October 4, 2019 - 12:31pm

Thank you Elisha for your help. It appears that one of the row visibility condition of the multiple conditional layouts caused the issue, when I removed it, the filter starts working!