Question

Error Message Blinking

Hi,

I have an error message which appear on the top of the page and then disappears in a second.

In fact , i have a validation on a property, i used the Set_Property_Message. The validation works fine, the message appears under the property which is the best behaviour but it appears on the head of the page and then disappear.

I attached below the Harness and the change done in order to show just the message under the property.

Is there any way to stop displaying the message on the top of the page ?

***Edited by Moderator: Pallavi to update platform capability tags***

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

February 8, 2019 - 3:37am

Hello,

You could work with a custom SECTION to present the error message differently.

February 8, 2019 - 3:53am
Response to MarcLasserre_GCS

The validation is done for différents properties on differents section , so we can not create or modify all sections.

We need just to know if we can stpo the blinking message? is it a bug pega?

Thanks

February 8, 2019 - 5:51am
Response to RamziH69

This might be due to the Refreshing the section which has error message. Try using the validation rule in the flowaction which gets triggered on click of Submit button.

 

February 11, 2019 - 3:25am
Response to ashokk09

The validation is done on server side , the validation is made on activity, so i can not use validation on flow action.My question is this is a pega bug, because on other Harness, on the Display option the form level error is Default and the Field level error is As image with tooltip and it works fine , the message is displayed just under the property.

February 11, 2019 - 10:17am

Can you check the below SA article? The same issue is addressed in this article.

https://community.pega.com/support/support-articles/error-message-ui-blinks-and-disappears