Question

Custom control is not rendering pzActionSetAttributes

When including a custom button control in a section, calling the fragment "pzActionSetAttributes", to apply the "data-click" event and call customs actions, it works on parent case, but doesn't work on a grandchild case, using the same control. The "data-click" event is not rendered on HTML code.

***Edited by Moderator Marissa to update SR Details; update platform capability tags***

Group Tags

Correct Answer
November 21, 2019 - 12:39am

Hi Fabio,

If the button rendered correctly in one place, it should ideally render everywhere. 

The button control has an ID, can you make sure that the problem is not because of the repeated ID attribute?

Change the action applicability from 'editable' to 'both' on the actions tab of the control

Shruthi

<edited by moderator to update content>

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

Pega
October 30, 2019 - 2:25pm

I don't see any reason why pzActionSetAttributes would not render the expected markup consistently between the parent case and the child case. Just for a test, have you removed all code from the control and simply included the pzActionSetAttributes in it and still see the issue? Is this true for any browser? Also is there a reason why you need to switch to the use of a custom control to handcode this rather than rely on actions configured on a standard ootb control to do this? Thanks.

November 5, 2019 - 11:11am
Response to Sunny_GCS

Hi Sunny,

We tried to remove all custom code and left only pzActionSetAttribute, but still the same issue, for both IE and Chrome. We need to use a custom control because the button open a popup window of another application and there is some JSP and javascript involved on this.

October 30, 2019 - 2:26pm

Hi Fabio,

If the button rendered correctly in one place, it should ideally render everywhere. 

The button control has an ID, can you make sure that the problem is not because of the repeated ID attribute?

Change the action applicability from 'editable' to 'both' on the actions tab of the control

Shruthi

<edited by moderator to update content>

November 5, 2019 - 11:15am
Response to ShruthiMukka_GCS

Hi Shruthi,

The button control appears only once on the page. We also tried to change the control ID, but the issue still persists.

November 20, 2019 - 5:03pm
Response to ShruthiMukka_GCS

Hi Shruthi,

 

Thank you for the solution of changing the action applicability from 'editable' to 'both' on the actions tab of the control.

It works fine!

Mod
November 21, 2019 - 12:40am
Response to FabioA35

Thanks for the update. We have marked Shruthi's reply as the Correct Answer.

Lochana | Community Moderator | Pegasystems Inc.