Question

Appropriate section is not displayed even after defining it in the table properties panel

HI,

In the table properties panel, under the operations tab I have given expandable rows and I gave the flowaction to it. But, When I click the row that section is not displayed only the submit button is displayed

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

Pega
September 19, 2019 - 5:35am

Hi,

1.May I know the version that you are using. 

2.Usually this issue happens when it is not able to read the section from the flow, we might have to check the tracer for any errors .

If that section is from another class ,we might have to define it in pages &classes tab. 

 

September 19, 2019 - 6:49am
Response to bathb

Now the section is displayed but the correct content is not getting displayed. 

September 19, 2019 - 9:50am
Response to LeelavathiA

Can you expand more on what the current issue is? And how you addressed the original issue?
This will aid us in understanding where you are currently at and how you got here.

September 26, 2019 - 11:47pm
Response to Rett_Hean_GCS

Actually, I configured a table and given the pagelist as a source. For that pagelist I have given copy data from datapage. Then for that table in the operations tab, I have given as expandable rows and mapped a section into it. In that section I want to display list of items based on the category choosen.

October 17, 2019 - 10:35am
Response to LeelavathiA

Ok, then start simple first. Ensure you can load the local action within the expanded row to display simple content such as "hello world".
If you see that output, then the issue is likely due to the inner list/content that you were trying to load. Usually issues such as these are related to class context.

However, if you cannot even get a "hello world" to load within the row expansion, then you're facing a different issue and tracer/logs would be the first place to start.