Question

Access group section missing in the operator rule

I am using pega cloud and noticed recently that the access group section is missing in the Operator rule page. But It is appearing for administrator@pega.com operator and no for other operators with administrator privilege.

I have recently upgraded to version 8.3.0-M4​ from 7.x.x

Comments

Keep up to date on this post and subscribe to comments

June 19, 2019 - 4:19am

Hello,

I don't see anything on your Word document. 

Can you see any JavaScript issue, error on tracer or on the logs?

June 19, 2019 - 4:48am

 

The attached document has 2 screen shots. one with U88532@USTGLOBAL USER ID and another one taken using administrator@pega.com user id for the same operator - U88532@USTGLOBAL

I couldn't access the log file as this environment managed by Pega and we are unable to download the log.

June 19, 2019 - 4:55am

Hi Ravi,

Wow ! this is interesting
Can you compare XML content for both the operator. (Action->View XML)

This should give ample idea on what would have gone wrong.

Regards,
Ujjwal

June 19, 2019 - 7:03am

XML looks more or less the same with few tags which are different, but it doesn't seem to have any impact to the security. In my opinion its more to do that with in built product security.

Pega
September 3, 2019 - 3:16am

Hi Ravi,

did you find out what changed and/or how to get this Access Group section back?

September 3, 2019 - 4:05am

No luck on that, its more of sandbox for practicing, I refreshed the entire pega with newer version.